До керівного складу поліції Львівщини призначено двох правоохоронців з Хмельниччини

Новини 21 Листопада, 2019 347

Нові кадрові призначення

Очільник поліції Львівщини Василь Віконський представив особовому складу т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області старшого лейтенанта поліції Дмитра Міхальця та нового начальника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковника поліції Володимира Жданова.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили сьогодні, 21листопада,у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Довідка:

Міхалець Дмитро Володимирович, старший лейтенант поліції, народився у 1990 році, в органах внутрішніх справ України з 2015 року, освіта вища юридична. До призначення обіймав посаду начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Жданов Володимир Сергійович, підполковник поліції, народився у 1981 році, в органах внутрішніх справ України з 1999 року, освіта вища юридична. До призначення обіймав посаду заступника начальника управління кадрового забезпечення

Коментарі

Позначки: , , ,