До читачів

Новини 31 Жовтня, 2017 65

Отож, ми розпочинаємо. Ми – це команда 4studio.

І, як годиться на старті, – про що ми писатимемо, а згодом – що показуватимемо і про що говоритимемо? Бо 4studio у перспективі – це мультимедійний проект – з текстовим, відео- та аудіоконтентом. Наразі ми вже транслюємо ефір наших партнерів – ТРК “Львів” і Львівського радіо, однак незабаром запропонуємо вам власний продукт.

Об’єктом наших зацікавлень буде політика, економіка, соціальна сфера, культура і духовність. Здавалося б, працюють тисячі сайтів, на яких можна знайти море інформації про все це. Однак, мусимо зауважити, що якість цієї інформації, м’яко кажучи, не завжди є достатньо високою, а її подача – коректною і зваженою.

4studio сповідуватиме саме ці принципи – коректність і зваженість. А ще – здоровий глузд, якого дуже часто бракує розшарпаній і зворохобленій змінами, конфліктами і побутовими негараздами спільноті. Звісно, вона легко ведеться на сенсації, фейки, «постправду», оскільки гарячково шукає виходу з не особливо комфортних обставин.

4studio стоїть на засадах виваженого модерного консерватизму, усвідомлюючи, що суспільна свідомість і світосприйняття переповнені так званим «креативом». Так званим тому, що доволі часто він вадить чіткому розумінню того, що відбувається, ба більше – спотворює реальність на догоду тим чи іншим персонажам та угрупованням.

4studio шанує журналістські стандарти – об’єктивність, правдивість, точність, збалансованість, повноту інформації, але заперечує відстороненість. Ми вважаємо, що журналіст як особистість має право на власну думку у власному матеріалі, він не мусить ховатися за спікерами, експертами чи «зацікавленими сторонами». Навпаки, – його позиція, його емоції є дуже важливим місточком до споживача інформації. Бо люди розуміють інших, лише з’ясувавши певну спорідненість переживань, досвіду чи вражень.

Вітаємо вас, шановні читачі, на сайті 4studio! Спільних нам відкриттів!

Команда 4studio

Коментарі

Позначки: