До 20 червня “Європейська солідарність” оприлюднить прізвища всіх кандидатів в депутати

Новини 12 Червня, 2019 93
У Львові презентували ідеологію та основні завдання партії "Європейська Солідарність". Фото 4studio

У Львові презентували ідеологію та основні завдання партії "Європейська Солідарність". Фото 4studio

До 20 червня партія “Європейська Солідарність” оприлюднить усі прізвища кандидатів в народні депутати.

Про це під час брифінгу заявив колишній очільник Львівської ОДА Олег Синютка.

“Я розумію, що все зводиться до конкретних прізвищ. До 20 червня ви побачите всі конкретні прізвища в кожному окрузі”, – заявив він.

Також поілтик пообіцяв, що “серед них будуть ті прізвища, які ніколи ще не були в українському парламенті, але серед них також будуть люди, які і своєю роботою і своїм досвідом можуть принести успіх в українському парламенті наступного скликання”.

“Тут прозвучало прізвище Оксани Юринець, то я хочу сказати, що ми підтримуватимемо Оксану Юринець на виборах до парламенту України по тому округу по якому вона балотувалась минулого разу, заслужила підтримку виборців, заслужила своєю принциповою позицією підтримку колег в парламенті”, – зауважив Синютка.

Він додав, що проведення Парламентської асамблеї НАТО в Україні багато в чому заслуга саме Юринець та її колеги Ірини Фріз.

“Я вважає, що це не нові обличчя, якщо хтось вважає, що це люди, які уже були в парламенті, і тому до них є якісь запитання, то я вважаю, що для кожної політичної сили, і тим більш для такої політичної сили, як “Європейська солідарність” – такі люди є позитивним обличчям і позитивним брендом”, – резюмував Синютка.

Коментарі

Позначки: , , ,