Для вболівальників матчу Ліги націй «Україна-Словаччина» створять фан-зону на стадіоні «Арені Львів»

Новини 09 Серпня, 2018 86
Для вболівальників матчу Ліги націй «Україна-Словаччина» створять фан-зону на стадіоні «Арені Львів»

Для вболівальників матчу Ліги націй «Україна-Словаччина» створять фан-зону на стадіоні «Арені Львів»

Сьогодні, 9 серпня, у конференц-залі львівського «Гранд готелю» відбулась прес-конференція з нагоди організації фан-зони біля «Арени-Львів» в межах матчу Ліги націй «Україна-Словаччина».

У прес-конференції взяли участь: начальник відділу спорту та проведення заходів управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Уляна Штангрет, голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко та заступник начальника управління молоді та спорту Львівської міської ради Ксенія Пилипів.

Незважаючи на те, що матч Ліги націй «Україна-Словаччина» відбудеться без глядачів, для усіх вболівальників та прихильників спорту буде створена спеціально обладнана фан-зона неподалік стадіону «Арена Львів», що на вулиці Стрийській, 199.

За словами начальника відділу спорту та проведення заходів управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Уляни Штангрет, фан-зона буде організована так, щоб усі вболівальники та охочі почували себе комфортно, і змогли прийти та повболівати за українську збірну.

«Ми максимально долучимося до ідеї організації фан-зони. Адже для нас дуже важливо, щоб національна збірна команда України відчувала підтримку мешканців Львівщини», – зауважила Уляна Штангрет.

Також під час прес-конференції було презентовано відео звернення збірної команди України з футболу до вболівальників.

Нагадаємо, в неділю, 9 вересня, національна збірна України в рамках Ліги націй зустрінеться на головному стадіоні Львова – «Арена Львів» зі збірною Словаччини. Однак, відповідно до рішення Дисциплінарного комітету УЄФА, прийнятого в листопаді 2015-го року, цей поєдинок відбудеться за порожніх трибун. Таким чином, «синьо-жовтих» покарали за кельтський хрест на одному з банерів під час матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії 12-го жовтня 2015-го на НСК «Олімпійський» у Києві.

З часу покарання, українська збірна команда проводила всі матчі під егідою ФІФА. Таким чином, матч зі Словаччиною у вересні 2018 року стане першим після тривалої перерви в турнірі, який організовує УЄФА.

Коментарі

Позначки: , , ,