Для «Слуг народу» готують «Трускавець-2»

Новини 25 Листопада, 2019 229

Фото: РЕАЛ

Проведуть тематичний лікнеп

Депутатам «Слуги народу» проведуть тематичний лікнеп.

«Трускавецькі університети», схоже, в «Слузі народу» вважають вкрай важливим процесом навчання. Лідер партії Олександр Корнієнко зазначив, що депутатам-однопартійцям необхідно розширити свої знання в цифровій безпеці, щоб не потрапляти на пранкерів. «Трускавець-2» для них орієнтовно запланований на кінець січня.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «РЕАЛ».

Як зазначається, Корнієнко підкреслив, що обговорюється ідея провести між пленарними сесіями новий курс навчання, що включає заняття з цифрової грамотності (тобто хочуть вчити не потрапляти, хоча варто було б навчити жити чесно, – авт.). Кілька потенційних лекторів вже дали згоду на лекційні та практичні заняття. Кінець січня – можливе час для навчання. Політик визнав, що необхідність в цьому очевидна, а мета – убезпечити «своїх» нардепів від спілкування з пранкерами, дати необхідні знання з перевірки і захисту спілкування в месенджерах.

Раніше глава прес-центру партії «Слуга народу» Євгенія Кравчук заявила, що «один з наступних «Трускавців» для наших депутатів пройде в США». Для цього використають програму Конгресу з обміну досвідом.

Коментарі

Позначки: , , ,