Діти на дорозі: на Львівщині відновили розмітку на дорогах і встановили дорожні знаки біля навчальних закладів

Новини 03 Вересня, 2018 1 255

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Проведено роботи на пішохідних переходах області

На Львівщині, до початку нового навчального року,  відновили розмітку на дорогах і встановили відсутні дорожні знаки біля навчальних закладів.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, під керівництвом Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядники активно виконували роботи для забезпечення належних та безпечних умов руху на пішохідних переходах біля навчальних закладів, що межують з автомобільними дорогами загального користування державного значення.

Як зазначається у повідомленні, до початку навчального року відновлено горизонтальну дорожню розмітку 1.14.1 «Нерегульований пішохідний перехід», встановлено відсутні дорожні знаки 5.35.1(2) «Пішохідний перехід» та 1.33 «Діти на дорозі» на таких автомобільних дорогах: М-06 Київ – Чоп, М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська, М-10 Львів – Краковець, М-11 Львів – Шегині, Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига, Н-13 Львів – Самбір – Ужгород, Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, Р-15 Ковель – Володимиро-Волинськ – Червоноград – Жовква.

Загалом, на автомобільних дорогах міжнародного, національного та регіонального значення проведено роботи на 38-ми пішохідних переходах.

Крім цього, безпеку дорожнього руху підвищили на 17-ох пішохідних переходах автомобільних доріг загального користування територіального значення Львівської області, – інформують у відомстві.

 

Коментарі

Позначки: , ,