Держпродспоживслужба Львівщини попередила про сальмонелу у м‘ясі бройлерів

Новини 15 Листопада, 2019 3 845

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Мешканців області закликали повідомляти про місця продажу експортованих з Польщі бройлерів

Мешканців Львівщини закликають негайно повідомляти Дердпродспоживслужбу у разі виявлення продукції ТОВ «ВІРТУС ТРЕЙД» (проспект Гагаріна,112/13, м. Дніпро, Дніпропетровська область) та ТОВ «ВІК ЛОГІСТІК» (вул. Святотроїцька, 73/1, офіс 215, м. Черкаси, Черкаська область).

Як пише «Четверта студія» з посиланням на прес-службу ГУ Дерпродспоживслужби у Львівській області, в охолодженому м’ясі бройлерів експортованому з Польщі виявлено сальмонелу.

Як зазначається у повідомленні, до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення системи RASFF від 18 жовтня 2019 року стосовно виявлення сальмонели в охолодженому м’ясі бройлерів (заморожене м’ясо механічного обвалювання), експортованому з Польщі (виробник CEDROB S.A.№PL 14023901 WE) до окремих держав – членів ЄС, і в тому числі до України – ТОВ «ВІРТУС ТРЕЙД» (проспект Гагаріна,112/13, м. Дніпро, Дніпропетровська область) та ТОВ «ВІК ЛОГІСТІК» (вул. Святотроїцька, 73/1, офіс 215, м. Черкаси, Черкаська область).

Відповідно до вимог статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення вказаного харчового продукту, просимо негайно повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області за адресою: вул.Вітовського, 18, м.Львів, тел.: +38 (032) 261-36-90.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,