Депутати Львівської міськради зберуться на сесію 6 червня

Новини 25 Травня, 2019 79
Депутати Львівської міськради зберуться на сесію 6 червня

У Львові відбулося засідання сесії міської ради, повідомляє прес-служба БПП Солідарність у Львівській області.

Біля будівлі міськради міськради близько 300 власників МаФів влаштували пікет під будівлею Львівської міської ради проти заборони продажу алкоголю.

Депутат фракції БПП «Солідарність» Сергій Івах прокоментував це так: «Наша комісія стосовно МАФів є профільною. На жаль, за четвертий рік каденції практично жодного нашого протоколу, жодного рішення не було враховано. Шкода, що сьогодні немає мера міста – Андрія Івановича. Адже, він безпосередньо впливає на ці процеси. Підприємець ставить претензії  депутатам, хоч я вважаю, що ці претензії до всіх: і до депутатів, і до підприємців і, в першу чергу,  до Садового. Бо вже давно пора закінчувати з домовленостями і різними кулуарними іграми навколо МАФів. Скільки це може продовжуватися? Підприємці, або Ви виведете все це на чисту воду, або Ви будете назавжди заручниками ось цих всіх історій!».

Нагадаємо, 4 квітня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про заборону здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах.

На сьогоднішньому пленарному засіданні депутати від фракції БПП «Солідарність» озвучили низку важливих запитів.

Зокрема, депутат фракції БПП «Солідарність» Іван Рудницький озвучив запит стосовно облаштування вуличного освітлення на вул. Рахівській, Сихівського району міста.

«Світло на вулиці Рахівській повністю відсутнє», – повідомив депутат і наголосив на нагальності вирішення цього питання.

У зв’язку із похороном Маркіяна Іващишина, одного із провідників «Революції на граніті» та засновника мистецького об’єднання «Дзиґа», було оголошено перерву в роботі сесії.

Роботу пленарного засідання продовжать 6 червня.

Коментарі

Позначки: , ,