Де на Львівщині сьогодні ліквідовують ямковість: перелік доріг державного значення (ФОТО)

Новини 20 Лютого, 2019 122

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Ліквідація аварійної ямковості на автомобільних дорогах загального користування державного значення Львівщини продовжується.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області сьогодні, 20 лютого, дорожники ліквідовують гостро-аварійну ямковість холодним асфальтобетоном на шляхах державного значення:

М-11 Львів — Шегині на ділянці с. Зимна Вода — с. Конопниця;

Т-14-25 Миколаїв — Городок — Жовква — Кам’янка-Бузька — Бібрка в межах м. Жовква;

КПП Смільниця — Старий Самбір на ділянці м. Старий Самбір — с. Терло;

Т-14-15 Мостиська — Самбір — Борислав на ділянці м. Самбір — с. Воля Садківська.

«Крім цього, погодні умови у Львівській області сприяють роботам з ліквідації аварійної ямковості суцільними “картами” з використанням гарячого асфальтобетону на окремих ділянках автомобільних доріг. Зазначені роботи дорожники виконують на автомобільних дорогах міжнародного значення М-10 Львів — Краковець в межах с. Підрясне та смт. Івано-Франкове та регіонального значення Р-15 Ковель — Володимир-Волинський — Червоноград — Жовква на ділянці м. Жовква — с. В’язова. У місцях проведення ремонтних робіт здійснюється реверсивний рух автомобільного транспорту. Просимо водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей на ділянках виконання робіт з ліквідації ямковості та дотримуватися правил дорожнього руху», – зазначається у повідомленні.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

 

Коментарі

Позначки: , ,