Чим допомогти собакам з притулку?

Новини 27 Листопада, 2017 80

Ілюстративне фото

Близько 300 чотирилапих з притулку «Милосердя» у Брюховичах потребують допомоги

Напередодні зими чотирилапим потрібні харчі і медикаменти. Зробити благодійний внесок для притулку можна, придбавши календар з дитячими малюнками про тварин у середу, 29 листопада, о 15.00 год. у Львівській копальні кави. Про це інформує прес-служба ЛМР.

“У Львові завершився конкурс шкільних малюнків «До чотирилапих, як до себе». 12 найкращих робіт стали ілюстраціями календарів на 2018 рік. Презентація відбудеться у середу, 29 листопада, о 15.00 у Львівській копальні кави на площі Ринок, 10. Усі кошти від продажу цих календарів стануть пожертвою на потреби собак з притулку «Милосердя». Загалом на конкурс надійшло понад 150 робіт. Усі малюнки стосуються теми відповідального ставлення до тварин. Учасниками конкурсу стали школярі 7-8 класів, які у 2016-2017 навчальному році займалися або цьогоріч займатимуться за освітньою програмою “Маленький принц. Львів, що любить тварин”, – йдеться у повідомленні.

Притулок «Милосердя» в смт Брюховичі працює під опікою Львівського товариства захисту тварин. Тут безпритульні собаки знаходять прихисток з 1992 року. Установа існує завдяки благодійним пожертвам.

 

Коментарі

Позначки: