Чверть сімей Львівщини скористалась субсидіями за минулий опалювальний сезон – Наталія Кузяк

Новини 05 Лютого, 2019 148

За опалювальний період 2017-2018 року станом на травень субсидію отримали майже 460 тисяч родин що становить майже 56 % усього населення області. За підсумками неопалювального періоду та початку опалювального станом на січень – майже 200 тис осіб.

Про це повідомила сьогодні під час звіту директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк.

“Станом на сьогодні субсидію отримують понад 202 тисячі осіб, що становить майже 25 % усього населення області. На сьогодні потрібно підтримувати людей, які дійсно цього потребують”, – зазначила Наталія Кузяк.

За її словами, також торік 151 тисяча родин отримала різноманітні соціальні виплати, спрямовані на підтримку виховання дітей, а також допомогу отримали 65 тисяч малозабезпечених сімей.

Окрім того, Наталія Кузяк зазначила, що Львівська область торік одержала 8887 пакунків малюка.

“Пакунок малюка» безкоштовно надають породіллі у межах дії постанови Кабінету Міністрів від 20 червня 2018 р. № 512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» та покликаний допомогти українським родинам забезпечити новонароджених найнеобхіднішими і високоякісними речами”, – зазначила Наталія Кузяк.

Коментарі

Позначки: , , ,