Член поліцейської комісії львівського Главку може потрапити за грати на вісім років

Новини 27 Вересня, 2018 133

Фото: kobl.gp.gov.ua

Адвокату повідомили про підозру

Затриманому на 500 доларів США неправомірної вигоди члену поліцейської комісії Львівська прокуратура повідомила про підозру.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області,  сьогодні, 27 вересня, виконувач обов’язків прокурора Львівської області Олександр Русецький повідомив про підозру адвокату, члену поліцейської комісії Головного управління Нацполіції Львівщини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України (зловживання впливом).

«Затримання вказаної особи відбулось учора, 26 вересня о 12.00 у Львові в рамках кримінального провадження.   Затримували фігуранта за процесуального керівництва прокуратури області слідчі Нацполіції Львівщини спільно з працівниками Управління захисту економіки. Чоловік вимагав та отримав від особи 500 доларів США неправомірної вигоди за сприяння у прийнятті комісією необхідних рішень для працевлаштування громадянина на посаду слідчого у відповідний підрозділ поліції», – інформує прокуратура.

На даний час вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.

«За вчинене йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Як повідомлялося, у Львові під час отримання грошей від кандидата на службу в поліцію затримали члена поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Львівській області, представника громадськості Володимира Марусяка.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,