Чернівецький чиновник впійманий на хабарі – Сенюк

Новини 04 Липня, 2018 41

“Нове півріччя успішно розпочинаємо із чергового затримання корупціонера. Щоправда, вперше в нижченазваній структурі. Учора, 3 липня, на гарячому погорів начальник відділу урядового фельд’єгерського поштового зв’язку у м. Чернівці, який брався за «вирішення численних питань», – таке повідомлення залишив на своїй сторінці у Facebook військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

“Так, 36-річний підполковник вирішив «підзаробити» 11 000 гривень на підлеглому. За ці кошти він мав організувати виплати одноразових видів грошового забезпечення та видачу трудової книжки колезі після звільнення. До того ж, за 600 доларів США мав посприяти громадянину із прийомом у відділ на роботу.

Затримали його після отримання чергових частин хабарів: 3 000 гривень від співробітника та 100 доларів США від громадянина.

Щойно колеги проведуть обшуки за місцем роботи і проживання фігуранта справи, одразу повідомимо офіцеру про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України і звернемось до суду. Клопотатимемо про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою, а також про відсторонення від займаної посади”, – йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , ,