Черги на кордоні: люди очікували більше шести годин (ФОТО)

Новини 14 Жовтня, 2018 54

Фото:. facebook/Вася Вовк

У «Грушеві» і «Шегинях»

Користувачі соцмереж діляться враженнями від перебування у багатогодинних чергах на українсько-польському кордоні Львівщини.

«От і реформи. Пункт пропуску Грушів. Стоїмо 6 годин, бо тільки один прикордонник працює і один митник на 4 ряди машин. Кажуть людей бракує…», – інформує 13 жовтня  Вася Вовк, який виклав фото черги  на сторінці «Варта 1».

«Ми з дитиною двохрічною стояли 7 годин. Не тому, що не вистачає митників, а тому що наш народ вміє займати чергу і ще 10 бусів вклинюються в ту чергу позачергово. Сварись не сварись, глухонімі. Шегині», – зазначає у коментарі під дописом Ірина Самбялова.

Руслан Максимець пише у коментарі: «6 годин – це ніц. З середи на четвер, з 22:00 і до 15-30, тільки до шлагбаума поляків… Шегині».

Як повідомили у Держприкордонслужбі Ураїни-Західний кордон, у всіх  пунктах пропуску на українсько-польському кордоні, станом на 14 жовтня, відсутні автомобільні черги.

Як повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України – Західний кордон, ситуація з автомобільними чергами у пунктах пропуску Львівської та Волинської областей,  станом на 09.00, виглядає так:

“Устилуг” (Волинська область) – 0

“Угринів” (Львівська область) – 0

“Рава-Руська” (Львівська область) – 0

“Грушів” (Львівська область) – 0

“Смільниця” (Львівська область) – 0

“Шегині” (Львівська область) – 0

“Краковець” (Львівська область)  – 0

Коментарі

Позначки: , ,