Через концерт Олега Винника збірна України може не зіграти на “Арені Львів”

Новини 30 Січня, 2019 1 446
концерт на стадіоні Арена Львів. Фото Галини Гузьо

концерт на стадіоні Арена Львів. Фото Галини Гузьо

Популярний коментатор і тележурналіст Ігор Циганик розповів про те, що матч відбіркового турніру Євро-2020 між збірною України і збірної Сербії може бути перенесений зі Львова. пише сайт Dynamo.kiev.ua.

“Склалася дуже важка ситуація в зв’язку з цим матчем. І керівництво збірної України, і всі вболівальники були налаштовані, щоб матч проти сербів пройшов у Львові. Навіть було попередньо рішення: віддати Львову два матчі, так званої «Спаркі», проти Сербії і проти Люксембургу саме Львову. Це було б фантастичний подарунок для львівських шанувальників футболу, тим більше, ми знаємо, як там приймають.

Проблема ось у чому. Ніхто не може взяти на себе відповідальність за те, що стадіон, а точніше, газон стадіону в червні місяці зможе прийняти матч такого рівня. Уже виділені гроші на заміну газону, але ніхто не гарантує, що його встигнуть замінити до червня.

Крім того, існує ймовірність, що «Арена-Львів» може відмовитися від матчу збірної через те, що 1 червня там відбудеться концерт Олега Винника. Я дуже поважаю творчість цього виконавця, але, якщо його концерт може скасувати матч збірної команди, то питання, на якому місці знаходиться у Львові футбол?” – сказав Циганик.

Коментарі

Позначки: ,