Біля вокзалу у Львові закарпатська ромка зухвало пограбувала пенсіонера з Луганщини

Новини 20 Вересня, 2018 80

Фото ілюстративне. Джерело: postmaidan.info

Копи затримали грабіжницю

На площі біля головного залізничного вокзалу у Львові жителька Закарпатської пограбувала пенсіонера.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, на площі Двірцевій зловмисниця вирвала з рук у літнього чоловіка мобільний телефон та втекла з ним.

«19 вересня, до правоохоронців за допомогою звернувся 73-річний мешканець Луганської області. Чоловік повідомив, що на площі Двірцевій у Львові, неподалік головного залізничного вокзалу, невідома жінка вирвала у нього з рук мобільний телефон та втекла з ним», зазначається у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетна 29-річна мешканка Закарпаття.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до чотирьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Зловмисниця затримана в порядку ст.208 КПК України, правоохоронці перевіряють її причетність до скоєння інших правопорушень.

За власною інформацією, жінка ромської національності, жителька Закарпатської області, підійшла до перехожого і вирвала з рук у пенсіонера телефон коли той розмовляв. Злочин було скоєно у світлу пору доби.

Коментарі

Позначки: , , , ,