Біля військового полігону на Львівщині збереться масштабне «Бабине літо»

Новини 17 Вересня, 2018 590

"Веселі гарбузи", які стануть декораціями фестивалю. Фото: yavoriv-info.com.ua

У Верещицю з‘їдуться туристи з різних регіонів країни

На Львівщині 29 вересня розпочнеться Молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо – 2018».

Як повідомили у Міністерстві екології та природних ресурсів України, фестиваль буде проходити у Яворівському національному природному парку (село Верещиця Яворівського району).

Як зазначається у повідомленні, до Всесвітнього дня туризму – Яворівський національний природний парк проводить Молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо».

Фестиваль проводиться з метою розвитку туризму на природоохоронних територіях, збереження та формування екокультурного рівня молоді, популяризації української туристичної пісні, створення престижу та позитивного іміджу регіону Розточчя.

«Участь приймає студентська молодь навчальних закладів не тільки Львівщини, а й інших обласних центрів України. На фестивалі звучатимуть туристичні, українські народні та авторські пісні у виконанні студентів. Крім цього, учасники в жартівливій формі розповідатимуть бувальщини «Про студентське життя». У спільну співочу родину усіх об’єднають переспіви біля ватри під акордеон та гітару», – зазначається у повідомленні.

Фото: menr.gov.ua

Під час фестивалю проводитиметься презентація навчальних закладів з метою ознайомлення учнівської молоді із напрямками підготовки за відповідними спеціальностями.

Декором Молодіжного фестивалю туристичної пісні «Бабине літо» стануть «веселі гарбузи», які розмалювали учні ХПТУ ім.Й.П.Станька під час екомистецького заходу “Веселий гарбуз” в Яворівському національному природному парку.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,