Біля Львова влаштували з’їзди на дворівневих транспортних розв’язках (ВІДЕО)

Новини 08 Вересня, 2019 112

Скриншот відео

Поблизу Львова влаштували з’їзди на дворівневих транспортних розв’язках.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, з’їзд на перехрещені автомобільних доріг загального користування державного значення Н-09 Мукачеве — Рахів — Богородчани — Івано-Франківськ — Рогатин — Бібрка — Львів та М-06 Київ — Чоп для правоповоротного руху за напрямком Львів — Івано-Франківськ у с. Пасіки Зубрицькі та з’їзд з автомобільної дороги загального користування державного значення М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська на автомобільну дорогу загального користування державного значення М-06 Київ – Чоп для правоповоротного руху за напрямком Львів – Чоп у місті Винники вже відкриті для руху автомобільного транспорту.

На об’єктах виконані роботи із забезпечення водовідведення, влаштовані конструктивні шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи, нанесено горизонтальну дорожню розмітку, влаштовано бар’єрне огородження та дорожні знаки.

Ремонтно-будівельні роботи виконані, в першу чергу, для підвищення рівня безпеки дорожнього руху та зменшення аварійності.

Тепер транспортні потоки направлені відповідно до нової схеми організації дорожнього руху.

Влаштовані з'їзди на транспортних розв'язках

Поблизу Львова влаштували з'їзди на дворівневих транспортних розв’язках.Так, з’їзд на перехрещені автомобільних доріг загального користування державного значення Н-09 Мукачеве — Рахів — Богородчани — Івано-Франківськ — Рогатин — Бібрка — Львів та М-06 Київ — Чоп для правоповоротного руху за напрямком Львів — Івано-Франківськ у с. Пасіки Зубрицькі та з’їзд з автомобільної дороги загального користування державного значення М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська на автомобільну дорогу загального користування державного значення М-06 Київ – Чоп для правоповоротного руху за напрямком Львів – Чоп у місті Винники вже відкриті для руху автомобільного транспорту.Ремонтно-будівельні роботи виконані у максимально короткий термін. На об’єктах виконані роботи із забезпечення водовідведення, влаштовані конструктивні шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи, нанесено горизонтальну дорожню розмітку, влаштовано бар’єрне огородження та дорожні знаки. Існуючі параметри зазначених транспортних розв’язок не задовольняли вимоги транспортних потоків і це призводило до зростання кількості та тяжкості дорожньо-транспортних подій, зниження швидкості руху, збільшення зношення автомобілів і витрати на їх ремонт, підвищення витрати палива. Наявність великих транспортних потоків з низькою швидкістю призводить до інтенсивного забруднення навколишнього середовища. Відповідно, у Службі автомобільних доріг у Львівській області прийняли рішення удосконалити зазначені транспортні розв’язки. Ремонтно-будівельні роботи виконані, в першу чергу, для підвищення рівня безпеки дорожнього руху та зменшення аварійності. Тепер транспортні потоки направлені відповідно до нової схеми організації дорожнього руху.

Опубліковано Служба автомобільних доріг у Львівській області Пʼятниця, 6 вересня 2019 р.

Коментарі

Позначки: ,