Біля кордону з Молдовою у кабіні вантажівки знайшли мертвим водія львівської транспортної компанії

Новини 04 Липня, 2019 178

Ілюстрація: "Рейтинг"

Біля кордону з Молдовою, у кабіні вантажної фури, виявили мертвим водія  львівської транспортної фірми.

Як повідомили у ГУ Держпраці у Львівській області, 1 липня стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з водієм автотранспортних засобів з виконанням робіт за професією експедитор транспорту ТзОВ «Транс-Сервіс-1».

«1 липня,  близько 11 год. 00 хв., водій заїхав вантажним автомобілем – цистерна на митний переїзд Україна-Молдова, перехід Мамалига, і пішов оформляти документи. В розмові з молдавськими митниками,  він повідомив, що хоче трохи відпочити у кабіні автомобіля, пішов і не повернувся. О 13 год. 00 хв., до кабіни автомобіля підійшов  молдавський митник, відкрив дверку кабіни  і виявив потерпілого без ознак життя. Були викликані швидкі допомоги молдавську та українську, які попередньо встановили діагноз інфаркт міокарду», – зазначається у повідомленні.

Довідка.  ТзОВ «Транс-Сервіс-1» – транспортна компанія, заснована в 2003 р. для перевезення наливних, сипучих і штучних вантажів спеціалізованими автоцистернами, самоскидами та тентовими напівпричепами. Підприємство перевозить вантажі по Україні та в міжнародному сполученні, а також використовуючи танк-контейнера здійснює мультимодальні перевезення.

База СТО ТзОВ «Транс-Сервіс-1» знаходиться в місті Львові.

На кільцевій дорозі міста Львова компанія «Транс-Сервіс-1» побудувала нову спеціалізовану СТО для вантажних автомобілів на 18 постів обслуговування автопоїздів з ділянкою мийки та шиномонтажу.

Коментарі

Позначки: , , , , ,