Авіакомпанія “Wizz Air” вікрила три нові рейси зі Львова у Гданськ, Катовіце та Дортмунд

Новини 26 Березня, 2018 109

Сьогодні, 26 березня, авіакомпанія Wizz Air та Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького відкрили три нові рейси – Львів-Гданськ, Львів-Катовіце, Львів-Дортмунд. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

«Польща є стратегічним партнером не лише для області, а й для всієї України. І наша географія польотів із країною-партнером є на сьогодні, мабуть, найкращою у порівнянні з іншими країнами. Гданськ – це для нас новий напрямок і це буде так зване продовження автомагістралі GO Highway та Via Carpatia, які саме через Львівщину повинні поєднати два порти Гданська та Одеси. І цей проект, який був розпочатий минулого року саме на Львівщині, цьогоріч продовжиться і в інших областях України. Ми маємо суттєве підсилення авіасполучення і це стане добрим початком нашої географії з Гданськом та іншими містами Польщі», – зазначив т.в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Регулярні рейси здійснюватимуть двічі на тиждень.

«Над цим маршрутом ми працювали близько року. Велися перемовини та серйозна робота щодо обміну досвідом. І дуже тішить, що серед нових напрямків, які відкриває компанія Wizz Air, є саме місто Гданськ», – наголосила Генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

За її словами, на сьогодні аеропорт пропонує вже 7 нових напрямків до Польщі. В планах до кінця року збільшити цю кількість до 10.

Зазначимо, що торік Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького відкрив 9 нових напрямків, а також прийняв 1 млн 80 тис пасажирів, що на 46% більше, аніж за аналогічний період 2016 року.

Коментарі

Позначки: , , ,