Авіакомпанія Air Astana цього року планує запустити рейси до Львова

Новини 04 Травня, 2019 28

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Найбільший казахстанський авіаперевізник – компанія Air Astana планує запустити рейси до Львова та Одеси.

Про це повідомив журналістам президент Air Astana Пітер Фостер у ході урочистого запуску першого рейсу казахстанського лоукостера FlyArystan, – пише УНІАН.

«На українському напрямку авіакомпанія розглядає запуск рейсів до Львова і Одеси», – сказав він.

Фостер зазначив, що на початковому етапі можливий запуск чартерних польотів.

«Поки що все на рівні, але якщо ми подамо заявку на дозвіл польотів, то можемо в короткостроковому періоді розглядати чартерні польоти. Я думаю, ми це зробимо цього або наступного року», – зазначив він.

Як повідомлялося. авіакомпанія Air Astana з червня планує збільшити кількість рейсів з Києва до семи разів на тиждень до Нур-Султана, а з липня до Алмати з семи до восьми рейсів.

Довідка. Авіакомпанія «Ейр Астана» є спільним підприємством казахстанського ФНБ «Самрук-Казина» (51%) і британського BAE Systems (49%). Авіакомпанія виконує регулярні рейси з 15 травня 2002 року і має маршрутну мережу, що включає більш як 60 міжнародних і внутрішніх рейсів. В Україні літаки компанії здійснюють рейси з міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київ) через Алмати і Нур-Султан до Пекіна, Урумчі, Сеула, Гонконга, Бангкока, Куала-Лумпур, Делі, Ташкента, Душанбе і Бішкека, а також до міст Казахстану.

Повітряний флот авіакомпанії нараховує 35 літаків з числа Boeing 757/767, сімейств Airbus і Embraer. Середній вік авіапарку – 8 років.

 

Коментарі

Позначки: , , ,