Аеропорт «Львів» розпочинає активну боротьбу з нелегальними паркувальниками

Новини 29 Серпня, 2018 157

Фото ілюстративне. Джерело: lwo.aero

Служба паркування має намір встановити механічні перешкоди

Міжнародний аеропорт «Львів» назвав «однією з головних проблем» паркування автомобілів у недозволеному місці навпроти терміналу «А».

Тут заявляють, що міська рада Львова та правоохоронні органи,  не вживають заходів щодо вирішення питання паркувальників-порушників.

«Паркування у недозволеному місці навпроти терміналу «А» є однією з головних проблем на території, прилеглій до Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького. Адміністрація та паркувальна служба летовища регулярно повідомляють про це органи, які мають забезпечувати на постійній основі контроль за ситуацією, але належного реагування поки немає», – йдеться у повідомленні прес-служби аеропорту «Львів».

Як зазначається, «було написано чимало листів у правоохоронні органи, зокрема Національну поліцію та у Патрульну поліцію, з проханням виділити окремий наряд для патрулювання ситуації. У всіх відповідях, які надходять від них йдеться про те, що: брак кадрів, недостатня кількість та велика завантаженість патрулів, недосконалість законодавства. Проте, поліція реагує на виклики про порушення ПДР, які надходять від паркувальників летовища, але одиничні випадки кардинально ситуації не змінюють».

У відомстві зазначають, що від аеропорту «Львів» були скеровані листи у Львівську міську раду, але «звідти повідомляють, що ця проблема не входить у компетенцію місцевого самоврядування. Львівська міська рада, зі свого боку, передала патрульним евакуатор, який міг би допомогти з нелегальними паркувальниками. Та у поліції стверджують, що забирання евакуатором неправильно припаркованих авто є можливим лише у випадку, якщо воно блокує рух чи проїзд на певну територію».

У повідомленні також наголошується на тому, що часто «горе-паркувальники» заступають в’їзд-виїзд тролейбуса чи автобуса на зупинку і створюють небезпеку для пасажирів аеропорту загороджуючи видимість як для водіїв, так і для пішоходів.

«Хочемо наголосити, що служба паркування аеропорту намагається вплинути на ситуацію і самостійно, але іншого способу, як усне прохання у них немає. Адміністрація аеропорту наголошує на тому, що буде продовжувати звертатися до компетентних органів з метою вирішення проблеми, та, зі свого боку, обіцяє повне сприяння у разі організації належного пункту контролю за дотримання ПДР та правил паркування на території, прилеглій до терміналу. Також служба паркування має намір встановити механічні перешкоди (відбійники чи парапети), що унеможливить паркування на автобусних і тролейбусних зупинках та в місцях заборони зупинки», – йдеться уповідомленні..

Довідка. В безпосередній близькості до терміналу летовища є спеціально обладнане місце для паркування транспортних засобів. Також паркувальна зона обладнана місцями для осіб з обмеженими можливостями та зручним, безпечним сполученням з терміналом. Година перебування автівки тут коштує 20 грн,  посадка та висадка пасажирів впродовж 15 хвилин –  безкоштовна.

Паркування по львівськи від водіїв-жлобів. Біля львівського аеропорту є гектар платної парковки по 20 грн за годину. Поряд є 45 гривень за добу.Але ж впертий львівський водій вважає, що це діло лоха платити за паркування корита і далі обкладають коритцями все довкола. Це бляха теж корупція.Патрульна поліція України, приїжджайте і штрафуйте одного за одним, лише тверда валюта штрафу поправить патріотів.

Опубліковано Ivan Leshko Вівторок, 28 серпня 2018 р.

Відео:  Facebook/Ivan Leshko

Коментарі

Позначки: ,