Або Зеленський позбудеться Коломойського, або Україна позбудеться їх обох

Новини 14 Листопада, 2019 324

Фото: ФБ/Рух опору капітуляції

Українців закликають 21 листопада прийти на віче «Ми маємо гідність»

Останні заяви Ігоря Коломойського про необхідність переорієнтації України на Росію можна класифікувати як державну зраду і цим повинно зайнятись СБУ та ДБР. Крім того має бути публічна позиція Президента із засудженням зрадницьких заяв олігарха та чіткі дії щодо нього. Президент має продемонструвати, що він лідер країни і не боїться викликів та проблем, пов’язаних з ними. А заяви Коломойського і його вплив на політику влади – це і виклик, і проблема. І проблема особисто для Президента.

Як пише «Четверта студія», про це йдеться у дописі на сторінці «Рух опору капітуляції» у ФБ.

Як наголошується, «відсутність президенської реакції означатиме, що в Україні немає Президента як Гаранта Конституції. Саме її покликаний захищати Президент. Саме в Конституції закріплено курс України в НАТО та ЄС. І подібні заяви оліграха, враховуючи його вплив на владу, є замахом на Конституцію України. Це вже не кажучи про абсурдність і злочинність заяв про необхідність замирення з агресором, бо він нам може дати десятки мільярдів доларів замість МВФ. Росія дійсно дасть нам десятки мільярдів, але як репарації через агресію, анексію Криму та окупацію частини Донбасу».

Як зазначається, в цій ситуації лише один можливий варіант дій з боку влади – засудження заяв Коломойського, усунення його від будь якого можливого впливу на владу та кримінальне провадження щодо оліграха через ознаки державної зради в його заявах. Зеленський має зробити вибір: або він Президент України, або він Президент Коломойського. Від цього залежить його подальша доля.

«Нагадуємо та чекаємо кожного з вас на віче «Ми маємо гідність»! 21 листопада о 19:00, Київ, Майдан Незалежності», – зазначається у повідомленні.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,