13 незаконних мігрантів з В`єтнаму готували до переміщення через державний кордон

Новини 10 Липня, 2018 84

На Закарпатті співробітники Держприкордонслужби спільно з Нацполіцією викрили місце, де знаходилися незаконні мігранти. Їх готували до переміщення через державний кордон в країни ЄС. Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Завадити незаконній «мандрівці» вдалося завдяки реалізації завчасної інформації, яку здобули прикордонники оперативних підрозділів Західного регіонального управління здійснюючи заходи з протидії нелегальній міграції.

Сьогодні після обіду спільна міжвідомча група до якої увійшли оперативні співробітники Держприкордонслужби та ГУНП в Закарпатській області за підтримки групи реагування від прикордонного підрозділу Чопського загону викрили приватне помешкання з мігрантами з В’єтнаму. Воно знаходилося в одному з населених пунктів Закарпатської області. У ході проведення перевірочних заходів виявлено 13 громадян В’єтнаму. Нелегалів готували до незаконного переправлення через держрубіж, а в помешканні вони очікували слушного моменту, аби реалізувати задумане.

Наразі на місце події викликали слідчу групу. Тривають заходи з документування злочинної діяльності та встановлюються всі обставини і коло осіб, які могли сприяти іноземцям в «подорожі».

 

Коментарі

Позначки: ,