Трясця вашей матушкє, гаспада!

01 Листопада, 2017 126

Там – україножери, тут – українолюби. А пісня та сама…

Два вечори дивився москальське пропагандистське шоу з Владіміром Соловьйовим. Скажу вам, неприємне, але корисне заняття. Дрібні гієни, яких він збирає недільними вечорами, часто вибовкують заздалегідь те, про що вожаки зграї воліють наразі не говорити.

Друга частина шоу, як завжди, про Україну. І ось з московського небуття виповзає весь звіринець політичних мерців – орангутанго-подібний Царьов, тонкогубо-чорнорота Лєна Бандарєнко, її братець з палаючими очима фанатика, хитрозадий, наче весь обмазаний засмерділою оливою Олійник, придурковатий навіть з вигляду Калєсніков, ідеолог русскаво міра Дугін, ненависник усього українського балабол Куліков, щойно випущений з-за грат Волга, якесь придуркувато-усміхнене чмо з «денеери». Одне слово, все московське сміття, вся грязь Москви, весь паноптикум різностатевих політичних вампірів, яким для завершення образу невистачає тільки однієї деталі – добре загостреного осикового кілка в пузі. Та хай там як, а наостанок їм ще хочеться пагаваріть за Україну.

І гаварят – хунтє уже вот-вот канєц, затєм настанєт ера нових атнашєній мєжду братскими народамі, заблудшіє братья вєрнутся в обьятія старшево брата , которий крепнєт не по дням, а по часам.Но для етого нада сдєлать адін пустячок, і оні очень рассчітивають в етом на благоразуміє хахлов , – скавирнуть шакаладново презідента Парашенко… А, трясця вашєй матушкє ,гаспада, разом з вашими рецептами!

Нині вранці переглядаю українські новинні стрічки, сторінки деяких «заклятих друзів» у ФБ. Про що мріють наші рідні, патріотичні від тім’я до копчика вожді – Тимошенко, Садовий з Березюками, Соболєвими, Найємами, Лєщенками, новоявленими Міхеїлами та іже з ними, на щастя, не такими вже й чисельними адептами з мережі? Тьху-тьху, згинь маро! Вони, виявляється, мріють про те саме. Іншими словами, з іншими інтонаціями і наголосами, а мрія та ж сама – сковирнути шоколадного Пороха.

Там – україножери, тут – українолюби. Між ними кордони, тисячі молодих покладених за вільну Україну життів. Там кацапи і прикацаплені, тут – у вишиванках і з козацькими вусами. Там кацапською, а тут – солов’їною. А пісня та сама.

Хто вам пише ноти, солов’ї ви наші солодко-співучі? Хто і чим змащує горлечка?.. Трясця вашій матері зі сколіозом на додачу!

Коментарі