Робочий день чи День міста?

05 Травня, 2018 121

Цього року чомусь День Міста припав на робочий день. Які незручності для львів’ян створила ця ситуація.

День міста Львова, після Скнилівської трагедії, почали святкувати в перші вихідні травня. Це було зумовлене з Днем Святого Юрія – покровителя Львова, який святкується 6 травня. І досі все було наче добре. Але не сьогодні.

Справа в том, що Кабінет Міністрів зробив суботу 5 травня робочим днем.  Українці відпрацьовували за 30 квітня, яке було вихідним.

Транспортні корки 5 травня 2018 року у Львові

Транспортні корки 5 травня 2018 року у Львові

Логічно було би припустити, що міська влада перенесе святкування Дня Міста на 12-13 травня, давши можливість всім мешканцям міста відсвяткувати 762 День Народження Львова. Так, це було б логічним в усіх міста з адекватною владою, але, чомусь, не у Львові.

В результаті велика частина львів’ян не змогла в суботу відвідати велику кількість цікавих святкових заходів, бо працювала.

Мало того, через перекриття центральної частини міста для святкових заходів, вулиці Львова були практично паралізовані для руху громадського транспорту.

Транспортні корки 5 травня 2018 року у Львові

Транспортні корки 5 травня 2018 року у Львові

В результаті ті, хто змушений був їхати на роботу в суботу, не міг цього зробити вчасно через неймовірні транспорті корки.

Питання до міських чиновників – коли почнете думати головою? Може час уже щось змінити і почати працювати для людей?

Коментарі