Просте “совпадєніє”

12 Листопада, 2017 54

Це відбулося того ж таки дня, коли панове Саакашвілі, Зімін, Гришин тощо проводили чергову “ліваруцію”

Пригадуєте, як бійці невидимого фронту постили фото бійців Нацгвардії, що несли службу в супермаркеті й вопрошали чому вони в усьому своєму крутому екіпіруванні не в АТО?

Пригадуєте, як “корисні ідіоти” перепощували це й верещали про чергову “зраду” і що Порошенко-Муженко-Аваков-Гройсман бабло косять на охороні бізнесцентрів?

Так от. Сьогодні бійці Національної гвардії України біля торговельного центру “Аркадія” в м. Києві при догляді автівки з закарпатськими номерами знайшли в багажнику наплічник з 6 кг. пластичної вибухівки та 15 готовими до бою детонаторами. Затримали двох уродів.

“Оба гражданина задержаны в порядке статьи 208 УПК.

У задержанных при себе ни оказалось при ни документов, ни средств связи. Они пока не дают признательных показаний, но следователи с ними продолжают работу”.

6 кілограмів пластичної вибухівки типу PBXN-5 – це еквівалент 24 кг старого доброго тротилу. Вистачить, щоб половину торговельного центру разом з відвідувачами відправити на зустріч до святого Петра.

Панове ідіоти, продовжуйте вопрошать, що робить НГУ в торговельних центрах і метро і чому вона не в АТО. На те ви й ідіоти.

Це не образа – це діагноз.

І от – це відбулося того ж таки дня, коли панове Саакашвілі, Зімін, Гришин тощо проводили чергову “ліваруцію”. І взагалі, як тільки ці великі революціонери почали свою “ліваруцію”, Україною покотилася хвиля диверсій, терактів та політичних убивств.

Ну, це таке – погодимося, що просте “совпадєніє”.

Коментарі