Почерк грандіозної афери один

01 Листопада, 2017 41

Не здивуюся, якщо Пуч скоро опиниться в тому таки Ростові, поряд з ще одним “легітимним” і кричатиме звідти іспанцям “астанавитесь”

Ну що – “Каталонська народна республіка” – фсьо. Пощастило іспанцям, що вони не мають спільного кордону зі “встающей с колен”, відбулися легкою формою ведмежої хвороби.

Голова женералітету Каталоній втік до Бельгії. Парламент Каталонії погодився на свій розпуск. Деякі депутати починають бекати на тему “менетамнебуло”.

А як все починалося! Як все починалося!

Махання прапорами, крики “Нам хоть камни с неба!” та “путінвведі!” вибачаюсь – останнє з іншої опери. Рехверендум опять же ж таки. На бюлетенях, віддрукованих на принтері в домашніх умовах.

Цікаво, що головний ініціатор КДР – Президент уряду Каталонії Карлос Пучдемон (прізвище ж яке – самий смак!) перше, що зробив, опинившись у Росто… вибачюсь – в Брюселі – зібрав пресу й заявив, що в Мадриді засіла хунт… вибачаюсь – в Іспанії немає демократії, а він сам разом з вірними йому холу… вибачаюся, колишніми членами уряду Каталонії вестиме боротьбу з мадридскими узурпаторами із Брюсселя.

Дослівно ПучДемон сказав:

“Частина уряду Каталонії зі мною – легітимним президентом…”

Нічого не нагадує?

Не здивуюся, якщо Пуч скоро опиниться в тому таки Ростові, поряд з ще одним “легітимним” і кричатиме звідти іспанцям “астанавитесь”.

Як на мене почерк цієї грандіозної афери один і той самий. І сценарій – мов дві краплі каламутного сільського агуардієнте.

І вуха кремлівських ведмедиків стирчать за каталонською авантюрою так само, як за “Лугандонією”. Західні спецслужби уже навіть і докази зібрали.

Ну, і, звичайно, як завжди, у ведмедиків замість перемоги вийшов якийсь непристойний звук. Схожий на “пшик”. Лише бабло даремно витратили. Цар Мідас навпаки, блін. Все, чого торкаються ботоксні ручки, перетворюється на цей, як його… пшик.

Коментарі