Перемога, а чо?..

13 Листопада, 2017 52

Це не просто хамство, зарозумілість і пихатість – це передусім неймовірна, феєрична, казкова дурість!

Саміт у В’єтнамі показав дві речі. По-перше, тепер уже і президент США Д. Трамп чітко оголосив свою позицію стосовно режиму Путіна. Остання надія Кремля впала. З гучним гуркотом, мов півень з пересохлого свинячого посліду під поривом вітру.

По-друге – вчергове проявилася цілковита неадекватність зовнішньополітичного відомства, а також пропаганди Кремля. Вкинути в інформаційний простір відверто хамські стосовно лідера США повідомлення під назвою: “Беспомощный Трамп едет “на ковер” к Владимиру Путіну”, – це значить сильно роздражнити американського ведмедя кадьяка, який незрівнянно потужніший за сибірського мішку й на мотоциклах в цирку не їздить.

Невже у Путіна не розуміли, як відреагує Трамп на отакі речі, що їх аналітики неодмінно покладуть йому на стіл:

“Через неделю Владимир Путин и Дональд Трамп встретятся во вьетнамском городе Дананг, который будет принимать участников саммита Азиатско-Тихоокеанского партнерства. Эта встреча лидеров США и России станет уже второй, однако, с точки зрения политического веса двух личностей, во Вьетнам американец едет с кислой миной, чего нельзя сказать о российском лидере”.

Це не просто хамство, зарозумілість і пихатість – це передусім неймовірна, феєрична, казкова дурість! У росіян є чудова приказка: “Похваляйся не на рать идучи, а с рати возвращаясь”. Путін, очевидно, цілковитий невіглас у народній творчості, а про те, що і грізлі, і кадьяк сибірських ведмежат їдять на сніданок не знає, та ще й забув. І як результат…

Як результат, виступ Трампа на прес-конференції, в якому він оголосив, що цілковито погоджується “зі своїми спецслужбами”, які стверджують, що Росія втручалася у вибори президента США. А буквально наступного дня – підписання згоди на надання Україні летальної зброї, в т.ч. протитанкових ракетних комплексів.

Додам, що, як на мене, якась домовленість про зустріч Трампа та Путіна все ж була. Ще за тиждень до саміту. Москва сама зробила все, аби її не відбулося.

Мости спалено. І спалив їх не Трамп. Для путінського режиму все дуже і дуже сумно. Як то кажуть – догралися.

Іноді здається, що в оточенні “царя” існує потужне угрупування саботажників, які роблять все, аби було якомога гірше. Не сам же Путін розсилав “темники” з подібними висловлюваннями на адресу Трампа. Не знаю, хто такий Антон Орловський, але спрацював він проти кремлівського сидельця напрочуд ефективно.

Залишається розповідати росіянам про велику дипломатичну “перемогу”, яка полягає в тому, що Трамп стояв поруч з “солнцелікім” під час фотографування і навіть торкнувся майже святого “тєла”.

Перемога, а чо?..

Коментарі