Львів різдвяно-кулінарний

24 Грудня, 2017 300

Обабіч центру теж є де смачно поїсти і комфортно відпочити

Люблю передріздвяний Львів! Сміх, галас, різнобарвні вітрини, вуличні вистави, співи, згодом приєднаються вертепи і колядники! Цього року Львів оновив освітлення, його «одягли» у теплі кольори – помаранчевий, жовтий, червоний, блакитний…

Але свята у Львові – справжня навала на центр міста! І львів’яни, і гості міста, звісно, будуть грітись ароматними глінтвейном та медовухою, їсти смажені каштани і фірмові ковбаски на Різдвяному Ярмарку на проспекті Свободи і площі Ринок.

Але далеко не всім вистачить місця у центральних ресторанах та кав’ярнях міста. Багато закладів навіть не резервують столики на період свят у зв’язку з великою кількістю гостей. Усе – в порядку живої черги. Тому сьогодні нагадаю про три віддалених від центру заклади, які, на мою думку, варті уваги на свята.

ТАРОН – ресторан кавказької кухні. Адреса: м. Львів, вул.Кузневича, 16а. Тут для вас приготують м`ясо на відкритому вогні за усіма правилами. Спечуть справжній шоті і запропонують традиційні кавказькі закуски – пхалі, аджапсандалі, маринади власного приготування, сири. Що особливо приємно – якість страв тут завжди незмінно висока.

Love & Lviv family restaurant. Адреса: м. Львів, вул. Стрийська, 66. Сімейний ресторан, куди можна завітати, наприклад, після прогулянки Стрийським парком (ресторан розташований через дорогу). У меню вам сподобається соковите м`ясо з хоспера, львівські страви, а особливої уваги варта фірмова грибна юшка! Що особливо приємно, так це можливість прийти з дітьми, для них є спеціальне ігрове місце.

Голодний Микола, ресторан галицької кухні. Адреса: м. Львів, вул. Стрийська, 352. Тут ви знайдете традиційні галицькі зупки, м’ясні, рибні страви, ковбаси власного виробництва. Меню дуже різноманітне з цікавою подачею страв. Що особливе? Гості самі можуть обирати рибку до свого столу з тих, що плавають в басейні посеред закладу. Є також спеціально обладнані ігрові зони для дітей.

З року в рік у Львові збільшується кількість туристів, які святкують католицьке Різдво. Цього року 25 грудня стало також вихідним днем, і ми раді, що гостей міста побільшало.

Тих, у кого Різдво вже починається, вітаю з цим прекрасним святом, якесповнює душі теплом і милосердям!

А за галицькою традицією ресторани Bar Mushly, Churrasco Grill&Beer, Чураско. Гриль, вино, грузинська кухня/ Churrasco Grill&Wine пригощатимуть гостей символічною стравою – кутею.

Веселих свят, будьте здорові і ситі! І гарних всім спогадів про святковий Львів.

Коментарі