Хто ховається в дрібницях?

06 Грудня, 2017 33

Можливо, на тлі “веселих подій”, що розгортаються зараз, це здасться дріб’язковою темою…

Можливо, на тлі “веселих подій”, що розгортаються зараз, це здасться дріб’язковою темою, однак вона все ж доволі показова щодо діяльності міської ради.

Здається, років зо три тому (хоча, можу вже помилятись, але не суттєво) на трамвайній зупинці “Головна пошта” встановили інформаційне табло, яке інформує пасажирів про рух трамваюN2. Тоді це був пілотний проект, і виглядав він як прорив, хай навіть на невеличкій ділянці.

Однак минув час, на всіх трамваях встановили GPS-трекери, на іншій трамвайній зупинці на площі Ринок, яка розташована на тій же трамвайній лінії, теж з’явилося інформаційне табло. Однак там вже є інформація про рух трамваїв N 1, 2, 10.

Більше того, інформацію про похвилинний рух всього електротранспорту та маршрутних таксі можуть мати всі власники смартфонів.

А от на зупинці “Головна пошта”, як і раніше, обмежуються інформацією про рух трамваю N2. Не треба додаткових коштів, вся необхідна техніка вже є. Залишилось тільки переналаштувати техкіку. Але на таку дрібницю у Львівській мерії бракує часу.

А ви кажете про дуже серйозні речі, які обіцяє зробити міська рада.

Коментарі